Adatvédelem

Ezt az oldalt arra használjuk, hogy tájékoztassuk a webhely látogatóit a személyes adatok gyűjtésére, felhasználására és közzétételére vonatkozó irányelveinkről, ha valaki úgy döntött, hogy használja a www.davexfor.ro oldalunkat. Ha úgy dönt, hogy oldalunkat használja, beleegyezik a jelen szabályzattal kapcsolatos információk gyűjtéséhez és felhasználásához.

Az általunk gyűjtött személyes adatokat a szolgáltatások nyújtására és javítására használjuk fel. Az Ön adatait nem használjuk fel és nem osztjuk meg senkivel, kivéve a jelen adatvédelmi szabályzatban leírtakat. Ebben az adatvédelmi szabályzatban használt kifejezések jelentése megegyezik az itt leírtakkal Felhasználási feltételek hacsak a jelen adatvédelmi szabályzat másként nem rendelkezik.

Információgyűjtés és -felhasználás

Az oldalunk használata során nyújtott jobb élmény érdekében megkérhetjük Önt, hogy adjon meg számunkra bizonyos személyazonosításra alkalmas adatokat, beleértve, de nem kizárólagosan az Ön nevét, telefonszámát és levelezési címét. Az általunk gyűjtött információkat az Önnel való kapcsolatfelvételre vagy az Ön azonosítására használjuk fel.


Log Data

Tájékoztatjuk, hogy amikor meglátogatja oldalunkat, összegyűjtjük azokat az információkat, amelyeket a böngészője küld nekünk, ezeket naplóadatoknak nevezzük. Ezek a naplóadatok tartalmazhatnak olyan információkat, mint például számítógépének IP-címe, böngésző verziója, szolgáltatásunk felkeresett oldalai, látogatásának időpontja és dátuma, az oldalakon eltöltött idő és egyéb statisztikák.


Cookie-k

Kérjük olvassa el az Cookie-k használata.


Szolgáltatók

A következő okok miatt alkalmazhatunk cégeket és harmadik feleket:

  • Szolgáltatásaink megkönnyítése érdekében;
  • Szolgáltatások nyújtása a nevünkben;
  • Weboldallal kapcsolatos szolgáltatások végzésére; vagy
  • Hogy segítsen nekünk elemezni, hogyan használják webhelyünket.

Szeretnénk tájékoztatni felhasználóinkat, hogy ezek a harmadik felek hozzáférhetnek az Ön személyes adataihoz. Ennek oka, hogy a rájuk bízott feladatokat a mi nevünkben végezzük el. Kötelesek azonban, hogy az információkat semmilyen más célra ne hozzák nyilvánosságra és ne használják fel.


Biztonság

Nagyra értékeljük személyes adatai megadása iránti bizalmát, ezért igyekszünk kereskedelmileg elfogadható eszközöket alkalmazni azok védelmére. De ne feledje, hogy egyetlen internetes adatátviteli vagy elektronikus tárolási mód sem 100%-ban biztonságos, és nem tudjuk garantálni a teljes biztonságot.


Más oldalakra mutató hivatkozások

Oldalunk tartalmazhat más oldalakra mutató hivatkozásokat. Ha rákattint egy harmadik fél linkjére, akkor az adott webhelyre irányítja át. Felhívjuk figyelmét, hogy ezeket a külső oldalakat nem mi üzemeltetjük. Ezért nyomatékosan javasoljuk, hogy tekintse át ezen webhelyek adatvédelmi szabályzatát. Nincs ellenőrzésünk és nem vállalunk felelősséget harmadik felek webhelyeinek vagy szolgáltatásainak tartalma, adatvédelmi irányelvei vagy gyakorlata felett.


Gyermekek biztonsága

Szolgáltatásainkat nem 13 éven aluliak számára szánjuk. Tudatosan nem gyűjtünk személyazonosításra alkalmas adatokat 13 év alatti gyermekektől. Ha azt észleljük, hogy egy 13 éven aluli gyermek személyes adatokat adott meg nekünk, azonnal töröljük azokat szervereinkről. Ha Ön szülő vagy gyám, és tudja, hogy gyermeke személyes adatokat adott meg nekünk, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy meg tudjuk tenni a szükséges lépéseket.


Jelen adatvédelmi szabályzat változásai

Fenntartjuk a jogot, hogy az Adatvédelmi szabályzatot bármikor frissítsük. Ezért azt tanácsoljuk, hogy rendszeresen ellenőrizze ezt az oldalt bármilyen változás miatt. Minden változásról az új adatvédelmi szabályzat közzétételével értesítjük ezen az oldalon. Ezek a változtatások ezen az oldalon való közzétételük után azonnal érvényesek.


Lépjen kapcsolatba velünk

Ha bármilyen kérdése vagy javaslata van az Adatvédelmi szabályzattal kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.